top of page

Over Go Get Digital

Waarom Go Get Digital

Mijn studie in marketing en sales zit er op en ik heb mijn diploma op zak. De minor Digital Marketing sprak mij zo aan dat ik vanaf moment één al wist dat dit het onderwerp is waar ik me verder in wil verdiepen. Al koos ik er nog niet meteen voor om een eigen bedrijf te starten. Logischerwijs, zoals de meesten na hun studie, koos ik er voor om in loondienst te gaan. En dit bij het bedrijf Rituals. In mijn ogen hét bedrijf met betrekking tot branding en marketing. Ik heb daar ontzettend veel geleerd, maar ik merkte toch al snel dat ik mijn eigen ideeën en visie wilde gaan creëren en nastreven. 

En zo geschiedde, Go Get Digital was geboren! Samen met mijn broer ben ik het land doorgereisd om een video te maken waarin we zo goed en duidelijk mogelijk wilden laten zien waar Go Get Digital voor staat. Namelijk het helpen van mensen met hun online marketing activiteiten, zodat ze van hun droombedrijf een succes kunnen maken! 

 

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hier

Pijl arrow
Afstudeer profielfoto

Ervaring

Studie
Ik heb een bachelor diploma behaald in Marketing Management (CE), aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast heb ik een minor gevolgd in Digital Marketing, om me te verdiepen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan onderwerpen als Artificial Intelligence, Virtual Reality en Augmented Reality. 

Zelfstudie

Naast mijn studie ben ik continu bezig om mijn kennis uit te breiden. Dit doe ik door boeken te lezen, met inspirerende ondernemers te spreken en door op het internet uitgebreid onderzoek te doen naar relevante blogs, video's en artikelen.

Ervaring

Ik heb voor verschillende bedrijven online marketing projecten uitgevoerd, zowel voor B2B als voor B2C. Dit zijn bedrijven als:

Camps & Camps

Musis & Stadstheater

EclectiC

En nog vele andere bedrijven

Deze bedrijven gingen u voor:

Logo bedrijf Movinforce
Logo bedrijf Camps & Camps
Logo bedrijf EclectiC

Missie en visie

Missie
Mijn missie met Go Get Digital is om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken om in te spelen op digitale marketing kansen. Door klanten te inspireren en verrassen met creatieve en resultaat gerichte online marketing oplossingen, kunt u niet alleen uw resultaten vergroten, maar ook uw doelen bereiken en uw droom verwezenlijken. Dit is wat mij energie geeft!

Visie

Ik wil in de toekomst een toonaangevend bedrijf zijn in de online marketing wereld en een vertrouwde en waardevolle partner zijn voor mijn klanten. Tegelijkertijd wil ik onthouden worden door mijn openheid, communicatie en fijne manier van samenwerken. Ik geloof in de kracht van ‘samen sta je sterker’. Samen kunnen we grootse dingen bereiken en dit wil ik de wereld laten zien.

Profielfoto in Amsterdam
Nieuwsbrief


Benieuwd hoe u van kijkers naar meer kopers kunt gaan?


Ontdek dan nu hoe het is om deel uit te maken van de Go Get Digital community. Ontvang hierbij de nieuwste online marketing tips, ben als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen en maak kans op kortingen!

Bedankt voor het invullen!

bottom of page