Over Go Get Digital

Waarom Go Get Digital

Ik heb vanuit de praktijk met veel marketeers en online marketing bureaus gesproken. Hierbij ben ik erachter gekomen dat deze bedrijven wel relevante adviezen geven, maar dat deze het 'laaghangend fruit' vaak missen. Dit zijn de kansen die weinig moeite kosten om te implementeren, maar wel veel resultaat opleveren. Hoe kun je bijvoorbeeld door ‘Alternatieve teksten’ toe te voegen aan een Instagram post, meer betrokkenheid krijgen? Dit is een klein voorbeeld van een vraag waar veel marketeers geen antwoord op hebben.

Omdat ik ben opgegroeid in het digitale tijdperk, en ik me hier ook continu verder in verdiep, ken ik net die kleine tips die het verschil maken en vaak over het hoofd worden gezien. Daarnaast bied ik ook adviezen waardoor u als bedrijf kunt bouwen aan de toekomst. Denk hierbij aan een lange termijnplan, een content kalender, enzovoorts.

Ervaring

Naast mijn bachelor diploma in Marketing Management, en minor in Digital Marketing, heb ik voor verschillende bedrijven online marketing adviezen geformuleerd, zoals voor: Musis & Stadstheater Arnhem, Camps & Camps, Movinforce en nog meer bedrijven die hulp nodig hadden bij het behalen van hun doelen. Deze organisaties hebben uiteindelijk ook kunnen genieten van resultaten, zoals:


​         

 

 

Daarnaast heb ik zelf een Instagram account gemaakt, genaamd 'Lifestyleambitionz', om te onderzoeken wat de beste manier is om je account te laten groeien. Hierbij heb ik binnen enkele maanden een groei van 2000 volgers gerealiseerd, met daarbij per post circa 300 likes en meerdere reacties.

Een duidelijk plan over hoe ze in de toekomst kunnen                gaan inspelen op de online marketing kansen

Meer website bezoekers

Meer social media betrokkenheid

Ik werkte onder andere al voor:

Logo bedrijf Movinforce
Logo bedrijf Camps & Camps

Missie en visie

Mijn missie met Go Get Digital is om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken om in te spelen op digitale marketing kansen. Dit door zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, en een overzichtelijk en diepgaand advies te geven. De slogan van Go Get Digital is dan ook niet voor niets:
“Go Get Digital, waar uw digitale marketing ambities realiteit worden”.

Mijn visie is om mensen de kracht van online marketing te laten ervaren, in deze snel veranderende en complexe digitale wereld. Dit zodat bedrijven hier in de toekomst meer op gaan focussen, om zo het beste uit het bedrijf te halen.

_DSC2612_edited.jpg


Ontdek dan nu hoe het is om deel uit te maken van de Go Get Digital community. Ontvang hierbij de nieuwste online marketing tips, ben als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen en maak kans op kortingen!


Benieuwd hoe u van kijkers naar meer kopers kunt gaan?

Bedankt voor het invullen!