Over Go Get Digital

Waarom Go Get Digital

Mijn studie in marketing en sales zit er op en ik heb mijn diploma op zak. De minor Digital Marketing sprak mij zo aan dat ik vanaf moment één al wist dat dit het onderwerp is waar ik me verder in wil verdiepen. Al koos ik er nog niet meteen voor om een eigen bedrijf te starten. Logischerwijs, zoals de meesten na hun studie, koos ik er voor om in loondienst te gaan. En dit bij het bedrijf Rituals. In mijn ogen hét bedrijf met betrekking tot branding en marketing. Ik heb daar ontzettend veel geleerd, maar ik merkte toch al snel dat ik mijn eigen ideeën en visie wilde gaan creëren en nastreven. 

En zo geschiedde, Go Get Digital was geboren! Samen met mijn broer ben ik het land doorgereisd om een video te maken waarin we zo goed en duidelijk mogelijk wilden laten zien waar Go Get Digital voor staat. Namelijk het helpen van mensen met hun online marketing activiteiten, zodat ze van hun droombedrijf een succes kunnen maken! 

 

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hier

Pijl arrow

Ervaring

Naast mijn bachelor diploma in Marketing Management, en minor in Digital Marketing, heb ik voor verschillende bedrijven online marketing adviezen geformuleerd, zoals voor: Musis & Stadstheater Arnhem, Camps & Camps, Movinforce en nog meer bedrijven die hulp nodig hadden bij het behalen van hun doelen. Deze organisaties hebben uiteindelijk ook kunnen genieten van resultaten, zoals:


​         

 

 

Daarnaast heb ik zelf een Instagram account gemaakt, genaamd 'Lifestyleambitionz', om te onderzoeken wat de beste manier is om je account te laten groeien. Hierbij heb ik binnen enkele maanden een groei van 2000 volgers gerealiseerd, met daarbij per post circa 300 likes en meerdere reacties.

Een duidelijk plan over hoe ze in de toekomst kunnen                gaan inspelen op de online marketing kansen

Meer website bezoekers

Meer social media betrokkenheid

Ik werkte onder andere al voor:

Logo bedrijf Movinforce
Logo bedrijf Camps & Camps

Missie en visie

Mijn missie met Go Get Digital is om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken om in te spelen op digitale marketing kansen. Dit door zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, en een overzichtelijk en diepgaand advies te geven. De slogan van Go Get Digital is dan ook niet voor niets:
“Go Get Digital, waar uw digitale marketing ambities realiteit worden”.

Mijn visie is om mensen de kracht van online marketing te laten ervaren, in deze snel veranderende en complexe digitale wereld. Dit zodat bedrijven hier in de toekomst meer op gaan focussen, om zo het beste uit het bedrijf te halen.

_DSC2612_edited.jpg


Ontdek dan nu hoe het is om deel uit te maken van de Go Get Digital community. Ontvang hierbij de nieuwste online marketing tips, ben als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen en maak kans op kortingen!


Benieuwd hoe u van kijkers naar meer kopers kunt gaan?

Bedankt voor het invullen!