top of page

Zoekmachine Optimalisatie

Krijg een hogere Google Ranking door SEO

Overzichtelijk advies

Bewezen resultaat

Op maat gemaakt

Waarom Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is een methode om beter op Google vindbaar te worden. Er zijn verschillende technieken toe te passen, zoals: backlinking, de website snelheid verbeteren, de technische kant van de website optimaliseren en gerichte content schrijven. Hierdoor zal uw website een hogere organische, oftewel niet betaalde ranking, binnen Google krijgen. Zo krijgt u meer website bezoekers en leads.

Wat levert zoekmachine  optimalisatie u op?

Lange termijn resultaten

Een hogere ranking binnen Google zoekresultaten

Een beter functionerende website

Meer websitebezoekers en leads

Profielfoto in Amsterdam

Waar kan ik u mee helpen?

Technische
Analyse

Er zal een rapport uitgewerkt worden, om te analyseren op welke technische punten de website nog kan verbeteren. 

Analyse

Zoekwoord onderzoek

Er zal onderzocht worden welke zoekwoorden relevant zijn voor uw bedrijf om op te ranken. Ook wordt het zoekvolume en de concurrentie per zoekwoord onderzocht. 

Concurrentie Onderzoek

Door middel van gedegen onderzoek, zal in kaart gebracht worden wie de concurrentie op SEO gebied is, hoe hoog ze ranken, waar ze gevonden worden en meer.

Zoekwoord onderzoek

Hogere Google Ranking

Door middel van onderzoek, analyse en SEO optimalisatie, zal uw website steeds hoger ranken binnen Google, waardoor u meer websitebezoekers krijgt.

Hogere Google ranking

Kennisbank maken

Een goede manier om beter vindbaar te worden op Google, is door een kennisbank met verschillende artikelen te maken.

Hier wordt u bij ondersteunt.

Kennisbank

Content schrijven

Zonder content zal u niet snel goed vindbaar zijn op Google. Go Get Digital zal relevante content voor u schrijven en maken.

Content schrijven
Concurrentie onderzoek

Wilt u meer resultaten boeken?

Hoe gaat Go Get Digital te werk?

Hoe gaat Go Get Digital te werk 1

1
 

Wensen en behoeftes afstemmen
Door samen af te stemmen wat uw wensen en behoeftes zijn, kunnen we een plan opstellen wat relevant is voor uw bedrijf. Zo gaan we bespreken welke Google posities u wilt behalen, of er termen zijn waar u wel, of juist niet op gevonden wilt worden en hoeveel websiteverkeer u zou willen verkrijgen.

Hoe gaat Go Get Digital te werk 2

2
 

Uitgebreid onderzoek en analyse
Wanneer we een duidelijk plan hebben opgesteld, zal er een onderzoek uitgevoerd worden. Hoe goed functioneert de website bijvoorbeeld? Is er al veel content geplaatst? Hoeveel backlinks heeft uw website? Hoe doen uw concurrenten het? Ook zal er een zoekwoordenlijst opgesteld worden. Hiermee wordt het duidelijk op welke zoektermen u beter wel of niet kunt ranken.

Hoe gaat Go Get Digital te werk 3

3

Implementatie fase
Nu er een plan is opgesteld en er gedegen onderzoek is uitgevoerd, zal de focus gelegd worden op het verbeteren van de back-end van de website. Ook is dit de fase van het maken van content. Denk hierbij aan het schrijven van diverse artikelen, rekening houdend met de eerder opgestelde zoekwoordenlijst.

Hoe gaat Go Get Digital te werk 4

4

Evaluatie en optimalisatie
Na een vooraf afgesproken periode zullen we samen gaan zitten om te bespreken hoe de activiteiten verlopen zijn, welke obstakels we zijn tegengekomen en welke resultaten er zijn behaald. Op basis van deze evaluatie kunnen we kijken wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Dit nemen we dan vervolgens weer mee voor eventuele toekomstige activiteiten.

Pijl arrow

Laten we gratis en vrijblijvend
kennis maken

Bedankt voor het invullen!

Anker 1
bottom of page