Online marketing strategie

Start met kijken naar de lange termijn

Waarom een Online marketing strategie?

Heeft u het zo druk dat u de dagelijkse activiteiten uitvoert, maar eigenlijk geen idee heeft wat uw strategie voor de lange termijn is? Dan is het opstellen van een online marketing strategie een goed idee. Door zo'n strategie kunnen marketing doelstellingen gerealiseerd worden, zoals het vergroten van de naamsbekendheid. 

Wat kan een goede Online marketing strategie u opleveren?

Gericht inspelen op online marketing trends

Een duidelijke positionering formuleren

Inzicht krijgen in de doelgroep en klantreis

pexels-fauxels-3184291.jpg

Waar kan ik u mee helpen?

Missie en visie

Door samen in gesprek te gaan en uitgebreid uw doelen en dromen te bespreken, stellen we uw missie en visie vast.

Eigen identiteit

Het is belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben waar u als bedrijf voor staat en om een imago te creëren die bij het bedrijf past.

Externe analyse

Hierbij zullen de concurrenten helder in kaart gebracht worden om te ontdekken hoe u zich ten opzichte van hen kunt onderscheiden.

Doelgroep

Het is zeer belangrijk om te weten wie uw doelgroep is en wat zij belangrijk vinden. Zo kunt u uw diensten en communicatie hierop afstemmen.

Online trends

Hierbij zal onderzocht worden hoe uw bedrijf het beste kan inspelen op online trends, zoals: AR, VR, Voice search, chatbots en meer.

Promotie

Wanneer duidelijk is wat u met uw bedrijf wilt uitstralen, is het belangrijk om vast te stellen op welke manier dit gecommuniceerd gaat worden.

En begin met groeien voor de lange termijn!